Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Train als een PSV'er

Logo https://scrollytelling.psv.nl/een-echte-psv-er-dankzij-de-psv-soccer-school

Met de PSV Soccer School Driedaagse kunnen voetballers van 7 tot 12 jaar drie dagen leven als een echte prof: van trainingen onder begeleiding van PSV-coaches tot aan een rit in de spelersbus naar het Philips Stadion, waar de kleedkamer bezocht wordt...

Naar boven

Spullen gepakt, een beetje nerveus maar met heel veel zin melden de deelnemers zich op de eerste dag in alle vroegte op De Herdgang. Klaar voor het avontuur. Drie dagen lang gaan zij door het leven als PSV'er. 

Naar boven

De focus ligt tijdens de PSV Soccer School Driedaagse op de voetbaltechnische aspecten. De deelnemende voetballers maken kennis met de trainingsmethoden en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. 

Naar boven

Op dag drie sluit de driedaagse af met een toernooi, waarbij alle geleerde skills in praktijk gebracht kunnen worden, maar voor het zover is staat er nog heel veel andere toffe dingen op het programma.

Naar boven

Want naast het voetbalgedeelte beleven de deelnemers het leven van een voetballer ook op een andere manier. Wat te denken van een rit met de spelersbus van De Herdgang naar het Philips Stadion. Net als de selectie.

Naar boven

En daar bezoek je natuurlijk de allermooiste plekjes, zoals de kleedkamer, de dug-outs en de weg naar het veld, waar PSV in april voor de 24e keer kampioen werd. 

Naar boven

Persoonlijke aandacht staat bij de PSV Soccer School hoog in het vaandel. Om iedere speler de juiste aandacht te geven wordt er getraind in kleine groepen. De groepen bestaan uit maximaal zestien spelers onder begeleiding van een tweetal trainers.

Naar boven

Die persoonlijke aandacht krijg je ook tijdens een PSV Soccer School Dagclinic! Daarin ervaar je hoe het is om een dag te trainen als jeugdspeler van PSV. Een geweldige belevenis voor iedere jonge voetballer! En goed nieuws: de herfstvakantieclinics zijn nu te boeken...

Naar boven

Voetballers van 7 tot en met 15 jaar kunnen in oktober ervaren hoe het is om een dag te trainen als jeugdspeler van PSV. Er is ook een speciale meidenclinic te boeken.

Naar boven

Lijkt je dat supervet? De kosten voor een Dagclinic van de PSV Soccer School bedragen € 99,-.

Kijk op psv.nl/soccerschool voor meer informatie en schrijf je hier direct in voor één van de Dagclinics in oktober. 

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan