Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Frivool PSV wervelt langs FC Utrecht

Logo https://scrollytelling.psv.nl/frivool-psv-wervelt-langs-fc-utrecht

PSV heeft bij het competitiedebuut van Mark van Bommel uitgehaald tegen FC Utrecht. De hoofdcoach van PSV zag zijn team met 4-0 langs de Utrechters dartelen.

Naar boven

Voor het eerst ruimde Van Bommel een basisplaats in voor Lozano. De Mexicaan, goed voor 17 treffers vorig seizoen, miste een groot deel van de voorbereiding vanwege het WK en was daarom ook tegen Feyenoord nog bankzitter.Naar boven

Tegen FC Utrecht achtte hij de tijd rijp voor Lozano, die ziet dat een andere PSV-latino voor rust de hoofdrol opeist.

Naar boven


Met een aantal fraaie dribbels is Pereiro in de eerste 45 minuten de uitblinker. De Uruguayaan tekent bovendien voor het enige doelpunt van de eerste helft door een vrije trap via de onderkant van de lat in het doel te scheppen: 1-0.

Naar boven
Een klein kwartier na rust verdubbelt Bergwijn, die in de tweede helft juist uitblinkt, die marge. De aanvaller opent met een harde, beheerste schuiver van een meter of 18 zijn doelpuntenproductie van dit seizoen: 2-0.

Naar boven


Na die treffer wervelt PSV. Het Philips Stadion wordt getrakteerd op meerdere fraaie acties en doelpunten. Lozano en Dumfries vinden zichzelf terug op het scorebord namens PSV, dat de ranglijst na zaterdagavond aanvoert.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan