Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Phoxy Mini Club

Logo https://scrollytelling.psv.nl/phoxy-mini-club

Als lid van de Phoxy Club groei je mee met PSV. Op speelse wijze laten we je kennismaken met voetbal. Bijvoorbeeld tijdens uniek evenement met leeftijdgenoten.
Voor driejarige leden is dat de Phoxy Mini Club.

Naar boven

Dé ster van de Phoxy Club is natuurlijk Phoxy. Behalve tijdens de Phoxy Mini Club, want dan staan alle driejarige leden centraal. Dat weet Phoxy maar al te goed, want de vrolijke clubmascotte van PSV wil met ieder lid op de foto. 
Naar boven

Maar voordat hij met iedereen op de foto kan, tovert Phoxy de Businessclub van PSV om tot een waar speelparadijs voor mini-Phoxy's. Zo kan iedereen die wacht op een foto naar hartenlust plezier maken...Naar boven

...En dat betekent knutselen, voetballen, springen en puzzelen op één van de mooiste plaatsen van het Philips Stadion. Daarnaast is er natuurlijk tijd om zo mooi mogelijk te worden gemaakt voor de foto met Phoxy.

Naar bovenTijdens de Phoxy Mini Club voeren leden samen met papa of mama allerlei opdrachten uit. Helemaal klaar? Dan ontvang je van één van Phoxy's hulpjes een mooie beloning!Naar boven

Eén van die opdrachten is het vangen van zoveel mogelijk zoekgeraakte Phoxy-staarten. Let goed op, want ze vallen uit het niets naar beneden...


Naar boven

...Woeps! Daar gaat een staart. Deze werd net gemist, maar gelukkig zijn er nog genoeg kansen om andere staarten te vangen.

Naar boven

Als alle staarten zijn gevangen, is het tijd om te tekenen en te kleuren. Phoxy is gek op alle tekeningen die hij tijdens de dag ontvangt. Zeker als-ie daarbij ook nog een knuffel krijgt.
Naar boven

Naar boven


Voordat iedereen naar huis gaat, trakteert Phoxy op iets lekkers. Een geheim recept natuurlijk, dat hij met wat hulp heeft gebakken en heeft versierd. 

Naar boven

Benieuwd naar alle evenementen? Of wil je jouw zoon of dochter mee laten groeien met PSV? Lees dan hier alles over de Phoxy Club. Direct aanmelden? Dat kan door hier te klikken. Tot snel!

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan