Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV besluit seizoen met gelijkspel

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-besluit-seizoen-met-gelijkspel

PSV heeft het seizoen afgesloten met een gelijkspel tegen FC Groningen. In het Philips Stadion kwam de kampioen niet tot scoren, maar tilde de ploeg het puntenaantal nog wel tot 83 uit 34 duels.

Naar boven


Voor de laatste wedstrijd van het seizoen gaat het veel over Lozano. De Mexicaan jaagt op de topscorerstitel in de Eredivisie. Om 14.30 uur loopt hij één treffer achter op AZ-topscorer Jahanbakhsh (18 om 17).

Naar boven


Na 45 minuten voetbal zijn dat er twee. En ook concurrent Johnsen van ADO Den Haag heeft er halverwege de slotdag van de Eredivisie 19 inliggen. De Noor scoort voor rust tegen Roda JC Kerkrade tweemaal.

Naar boven
Lozano zelf krijgt één goede kans. Na een half uur profiteert hij bijna van goed werk van Mauro en Brenet. De Braziliaan, al vroeg ingevallen voor de geblesseerde Ramselaar, opent fraai op Brenet die voorgeeft en Lozano op Padt ziet stuiten.
 

Naar boven


In een eerste helft die PSV zonder zelf groots te spelen controleert zijn er verder mogelijkheden voor Hendrix en Luckassen (met het hoofd) en Mauro (inswinger van afstand), maar keert Padt meermaals.

Naar boven


Dat doet de goalie na rust ook. Zo heeft hij knap een antwoord op een schot van dichtbij van Mauro en als hij al eens kansloos lijkt, heeft PSV het vizier niet op scherp zoals diezelfde Mauro na een technische actie van Pereiro.

Naar boven

Die scherpte toont Zoet enkele keren wel en mede daardoor eindigt het duel zoals het begon: 0-0.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan