Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV buigt voor bevliegingen Barcelona

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-buigt-voor-bevliegingen-barcelona

PSV is er niet in geslaagd te stunten tegen FC Barcelona. In Camp Nou verkocht de ploeg de huid lange tijd duur, waren er ook mogelijkheden op meer, maar boog het uiteindelijk het hoofd na een Catalaanse versnelling: 4-0.

Naar boven
Dat het lastig zou gaan worden, was op voorhand bekend. Toch doet PSV voor rust, zeker in de eerste 20 minuten, weinig onder voor de Spaans kampioen.

Naar bovenVia Pereiro krijgt de ploeg van Van Bommel bovendien de eerste serieuze kans. Een afgeslagen vrije trap belandt voor de voeten van de Uruguayaan die ziedend hard over schiet.

Naar boven

Niet gek veel later is ook Bergwijn gevaarlijk dichtbij. Tussendoor zijn er kansen voor Coutinho en Suarez, maar uiteindelijk heeft Barcelona Messi nodig om Zoet te kunnen verschalken.

Naar boven

De Argentijn, die eerder niet echt in het spel voorkwam, laat Zoet na een dik half uur volstrekt kansloos door een vrije trap in de kruising te krullen.

Naar bovenPSV antwoordt met een volley van De Jong, kort voor rust, maar moet in de eerste fase na de onderbreking toestaan dat Barcelona de ploeg terugdrukt. Een doelpunt blijft uit.

Naar boven


Een aantal keer zet PSV nog gevaarlijk aan voor de gelijkmaker, maar als die uitblijft en Barcelona nog één keer versnelt is het beslist. Dembele tekent een kwartier voor tijd voor 2-0, Messi voor de 3-0 en 4-0. 

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan