Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV Business

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-business

Alle bedrijven en relaties die zakelijk zijn verbonden aan PSV, vormen samen het grootste zakelijk netwerk van Zuid-Nederland: PSV Business. Netwerken op het hoogste niveau. Benieuwd naar wat wij organiseren? Scroll dan mee.


Naar boven

In samenwerking met PSV Partner Driessen - Alfa Romeo organiseert PSV Business jaarlijks een Automotive Event. Netwerken in de mooiste auto's op de markt.

Naar boven

De deelnemers worden ontvangen in eetcafé De Verlenging en na een lunch en een welkomstwoord start de rally. In vijftig luxe auto’s leggen de Businessleden een uitdagend parcours af.Naar boven

Speeddaten in wonderlijk decor. Dat gebeurt tijdens een informele netwerkbijeenkomst in De Efteling. 

Naar bovenUiteraard is er voldoende gelegenheid om te netwerken, maar ook worden er attracties bezocht. Iedereen wordt ingedeeld in een groep en gaat dan samen op pad. 

Naar boven

Uniek is ook de PSV Business Golfdag. Al vele jaren organiseert PSV Business deze dag die tegenwoordig plaatsvindt op Golfbaan Welschap.

Naar boven

Op de officiële baan van PSV werken vele PSV Businessleden een parcours langs verschillende holes af. Netwerken in optima forma.

Naar boven

Leden van PSV Business voelen zich in het voorjaar heel even een echte speler van PSV, tijdens het PSV Business voetbaltoernooi. 

Naar boven

Het PSV Business voetbaltoernooi is een jaarlijks terugkerende activiteit, exclusief voor Businessleden van PSV en wordt net als vele overige evenementen afgesloten met een goed verzorgde barbecue en borrel.

Naar boven

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met PSV Business via telefoonnummer +31(0)40 2505 348 of commercie@psv.nl.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan