Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV Magazine 3

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-magazine-3

In maart verschijnt de voorjaarseditie van het PSV Magazine. Hirving Lozano siert dit kwartaal de cover van het blad vol achtergrondverhalen over PSV.
Naar boven

Hirving Lozano is uitgegroeid tot één van de uithangborden van de PSV-selectie. Een uithangbord dat twee gezichten kent. Dat van een hongerig roofdier...


Naar boven

En dat van een ondeugend, maar vrolijk en zorgzaam boefje naast het veld. In PSV Magazine lees je alles over bijna een jaar Chuckymania in Eindhoven.

Naar boven

55 jaar geleden speelde PSV een vriendschappelijk duel tegen Brazilië. Het Brazilië van wereldkampioen Pelé. In Eindhoven. Een terugblik in het nieuwste PSV Magazine. 

Naar boven

Ferd van Odenhoven, het hart van de medische staf van de jeugdopleiding van PSV, werkt al jaren op De Herdgang. Het blad volgt zijn dag, compleet met behandelingen aan jeugdspelers.


Naar boven

Matthias Verreth (20) strijkt ruim tien jaar
geleden voor het eerst op De Herdgang neer. Zijn ogen nog vochtig van de tranen die hij eerder die dag in de auto de vrije loop laat. Bij PSV groeit hij uit tot een brutaal rotzakje.


Naar boven

Itienne en Barbara Obispo over de geboren voetballer Armando, een leven lang PSV en de weg naar volwassenheid.  

Naar boven

Het winnen van de Europa Cup I in 1988? “Leuk, maar belangrijk? Nee, niet echt.” Het zijn de woorden van voormalig PSV-verdediger Ivan Nielsen. In PSV Magazine blikt hij terug op zijn jaren in Eindhoven. 


Naar boven

Maak kennis met de 19-jarige Argentijn Maxi Romero, die volgens critici alles heeft om de wereldtop te halen. “PSV is voor mij de beste plek om te beginnen.”

Naar boven

Lucie Akkerman - Op de weg terug
PSV Foundation - PSV Doelgericht
Rood-Wit Hart - Oud maar Goud
Even Voorstellen - Toine Leijnse
PSV Klankbord - Stem voor alle fans
100% Voetbal - Dé voetbalwinkel
Columns - Mart van den Heuvel, Toon Gerbrands

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan