Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV mist geluk en verliest van sterk Inter

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-mist-geluk-en-verliest-van-sterk-inter

Na twee duels wacht PSV nog op zijn eerste punt in de groepsfase van de Champions League. Tegen een sterk Internazionale ontbrak het PSV aan geluk en daadkracht voor het doel: 1-2.

Naar bovenIn een eerste helft die bol staat van de spanning geven beide ploegen elkaar weinig toe. Zowel PSV als Inter trekt zich niet terug en probeert bovendien af en toe vroeg te storen.

Naar boven

Dat leidt tot een vermakelijk schouwspel, waarin Rosario de hoofdrol opeist. Na 27 minuten zet hij PSV op fantastische wijze op voorsprong door van afstand de kruising te vinden.

Naar boven

Even daarvoor was de middenvelder al dichtbij toen hij Handanovic zag grabbelen bij een van richting veranderd schot. Maar na die treffer schakelt Inter een flinke tand bij.

Naar boven

Zo houdt Zoet PSV een aantal keer staande. Aan de overzijde doet Handanovic dat ook met een handsbal als Bergwijn dreigt te ontsnappen. De arbitrage bestraft het slechts met geel.

Naar bovenInter kan daardoor nog eens het gaspedaal intrappen en komt nog voor rust op gelijke hoogte. In drie instanties scoort Nainggolan.

Naar boven


Ook na rust duurt het voetbalgevecht, waarin Inter de meeste kansen krijgt voort. Via Pereiro (paal) is PSV opnieuw dicht bij een voorsprong, maar toch zijn het de gasten die toeslaan via Icardi als ze een gaatje in de PSV-defensie vinden: 1-2.Naar boven

PSV strijdt daarna nog voor een gelijkspel en is dankzij een hoogstandje van invaller Malen nog dichtbij, maar blijft na de blessuretijd met lege handen achter.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan