Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV overklast ADO Den Haag

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-overklast-ado-den-haag

Geen minuut gaf PSV ADO ook maar het idee dat er iets te halen viel in Den Haag zaterdagavond. In een wedstrijd waarin het team van Mark van Bommel heerste werd het 0-7.Naar boven
In Den Haag ziet Van Bommel zijn team vrijwel de gehele eerste helft domineren. Toch duurt het – op een schietkans voor De Jong na – lang voordat PSV tot kansen komt. Maar als het zo ver is, is het direct raak.

Naar bovenEen beetje hulp heeft PSV daarbij wel nodig, want als Immers de bal te kort terugspeelt is Lozano er als de kippen bij om te profiteren. Met een simpele voetbeweging is het raak: 0-1.

Naar boven
Echt doordrukken doet PSV daarna niet, maar van ADO heeft het in de eerste 45 minuten niets te vrezen. Vlak voor rust versnelt Van Bommels ploeg heel even en direct is het 0-2. Ditmaal via De Jong.

Naar boven


Nadat Viergever een uitgelezen kans op PSV’s derde treffer mist, tilt Pereiro de score in de 54e minuut alsnog naar 0-3. De tweede ‘VAR-penalty’ in successie is een koud kunstje voor de middenvelder, die een overtreding van Meijers afstraft.
Naar bovenVan Bommel gunt Behich en Gutiérrez daarna hun debuut. Laatstgenoemde drukt direct zijn stempel. Eerst zet Guti zijn vriend Lozano vrij voor doel (0-4) en daarna ramt hij keihard de 0-5 binnen. Bergwijn en Pereiro maken de zevenklapper compleet.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan