Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV overrompelt Ajax

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-overrompelt-ajax

Op overtuigende wijze heeft PSV Ajax op een grotere afstand in de Eredivisie gezet. In het Philips Stadion overrompelde PSV de Amsterdammers: 3-0.

Naar boven
Als een orkaan raast PSV voor rust over het veld. Met snelheid en heel veel power blaast Van Bommels team de Ajax-defensie bij tijd en wijle omver. En dat betaalt zich uit.

Naar boven
Want na 35 minuten staat PSV al op 3-0. Het is de snelste 3-0 voorsprong tegen Ajax sinds het debuutjaar van Van Bommel in de Eredivisie namens PSV.

Naar bovenNa 21 minuten opent Pereiro de score uit een rebound. De Jong profiteert in de 24e minuut van wanorde in de Ajax-defensie en via Lozano wordt het tien minuten voor rust 3-0.

Naar boven


Na driekwartier gaat de PSV-storm liggen en met een dubbele wissel aan het begin van de tweede helft poogt Ajax-trainer Ten Hag het duel om te draaien. Van de Beek en Dolberg komen.

Naar bovenMaar daar slagen de bezoekers geenszins in. PSV blijft geconcentreerd, geeft amper iets weg en vergroot zo de afstand met de Amsterdammers tot 5 punten (18 om 13).

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan