Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV wint na pittig avondje NAC

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-wint-na-pittig-avondje-nac

Ondanks een lastig avondje NAC blijft PSV in de Eredivisie zonder puntverlies. Een strijdbaar NAC Breda werd door twee doelpunten na rust verslagen: 0-2.

Naar bovenIn de eerste helft weet PSV weinig te creëren in Breda. Het ontbreekt vooral aan tempo. Als een PSV’er eens wat ruimte heeft, zoals Lozano na een klein half uur, smoort het schot vaak.

Naar bovenHet geplaagde NAC verdedigt namelijk compact en krijgt door soms fel te verdedigen het publiek in het Rat Verlegh Stadion achter zich. PSV komt daardoor niet in het gekende spel.

Naar bovenOok na rust niet. Toch komt PSV op voorsprong. De enkele keer dat Angeliño vrijgespeeld wordt op de achterlijn levert direct een goede voorzet op. De Jong is het eindstation: 0-1.

Naar boven


Daarna geeft de VAR Viergever het voordeel van de twijfel als de verdediger de bal ongelukkig op zijn hand krijgt. Een minuut of tien staat PSV onder druk, een enkele keer moet Zoet zelfs redden.

Naar bovenUiteindelijk trekt PSV de wedstrijd weer naar zich toe en in de slotminuut stuurt Bergwijn PSV naar veilige haven. Hij dribbelt drie verdedigers voorbij en geeft Malen een niet te missen kans: 0-2.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan