Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

PSV zet VVV in laatste kwart opzij

Logo https://scrollytelling.psv.nl/psv-zet-vvv-in-laatste-kwart-opzij
PSV moest op zoek naar eerherstel in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Winst leek lang ver weg, maar in het laatste half uur nam PSV toch afstand van de Limburgers.

Naar boven


PSV een VVV vroegen rond de wedstrijd aandacht voor de heldendaad van Lennart Thy. De line-up kinderen droegen speciale t-shirts met de tekst VOLG LENNART

Naar boven
PSV bepaalde vanaf de eerste minuut het spelbeeld, kreeg wat kleine mogelijkheden via Arias en Lozano. Maar de bal wilde er niet in.

Naar boven
En waar De Jong twee weken geleden nog fraai scoorde, zag de van een schorsing teruggekeerde Lozano zijn inzet op indentieke wijze net naast de paal gaan.

Naar boven

Na een uur spelen kreeg Seuntjes van VVV zijn tweede gele kaart. Zou dit dan het kantelpunt in de wedstrijd zijn.


Naar bovenHet antwoord was ja. Daar was dan de verlossende treffer. Van Ginkel werkte de bal bij de tweede paal knap binnen, achter de schier onverslaanbare Unnerstall.

Naar boven
Lozano en nogmaals Van Ginkel (vanaf elf meter) brachten de eindstand op 3-0, waarna Obispo in de slotfase zijn debuut mocht maken.

Naar boven

Luuk de Jong was tevreden na de overwinning. “Dit is de enige goede reactie na vorige week, we hebben als team gestreden. We speelden goed, al was het tempo in de eerste helft niet hoog genoeg, dat lukte ons in de tweede helft wel.”

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan