Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Terug in de Champions League

Logo https://scrollytelling.psv.nl/terug-in-de-champions-league

PSV is terug in de Champions League. In het Philips Stadion overtuigde de ploeg van Mark van Bommel: 3-0.

Naar boven

In een regenachtig Philips Stadion schijnt na een helft spelen voor PSV al de zon. Van Bommels ploeg oogt nadat het vorige week al met de 3-2 won opnieuw gretig en scherp wat door Lozano met een vrije trap fraai wordt geïllustreerd.


Naar boven

Zijn inzet spat uiteindelijk nog uiteen op de lat lat terwijl Pereiro, die zich voor rust constant vrij tussen de linies weet te bewegen, een minuut later Scherbitski tot redden dwingt. Na 14 minuten laat de doelman zich alsnog passeren.Naar boven

De Jong promoveert een inworp van Dumfries tot kans voor Bergwijn. De rappe aanvaller speelt zijn directe tegenstander uit en vuurt: 1-0.

Naar boven


Na een handvol goede mogelijkheden is het in de 36e minuut opnieuw raak. Ditmaal is het De Jong zelf die het net vindt. Hendrix bedient de PSV-aanvoerder met een voorzet op maat en ziet De Jong raak knikken: 2-0.

Naar boven

Lozano krijgt het PSV-publiek daarna nog op de banken door in de 62e minuut een fraaie solo doeltreffend af te ronden, waarna PSV nog kansen krijgt op meer goals. De ploeg stelt zich echter tevreden met 3-0 en vooral een plek in de groepsfase.

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan